winterkleding voor kids

Hoewel de thermometer nog een temperatuur van boven de 20 graden aan kan geven in deze tijd, moet je als ouder toch al weer na gaan denken over de garderobe voor je kids voor in de wintermaanden. Wie er nu niet als de kippen bij is, vist waarschijnlijk achter het net als het gaat om de populaire items. Of het nu gaat om schoenen, broeken, leuke jurkjes of warme winterjassen, de kledingwinkels en de online shops zijn al helemaal weer in de ban van de koudste periode van het jaar.

Wat het extra lastig maakt om de juiste kleding te kopen zijn de zachte winters die we de afgelopen jaren hebben gehad. Heb je vorig jaar een winterjas voor jouw zoon of dochter gekocht, dan kan het best zijn dat hij of zij die vorig jaar één of twee keer aangehad heeft. En aangezien je kids groeien als kool is dat best zonde, want die dure jas past nu natuurlijk al lang niet meer. Maar goed, krijgen we wel een strenge winter, dan zal er toch een goede jas moeten komen. Lastige keuzes dus.

Het voordeel van het feit dat de wintercollectie al weer in de (online) schappen hangt is dat de zomer- en herfstcollectie flink afgeprijsd zijn. En als het toch nog mooi weer is tijdens de donkere maanden van het jaar, dan voldoen de kleren uit deze collectie prima. Een mooie tijd om koopjes te scoren dus.

Door admin