Je wilt natuurlijk dat jouw kinderen goed gekleed zijn en dat ze er leuk uitzien. Maar is het voor jou ook belangrijk dat ze kleding van een bepaald merk dragen? In hoeverre zegt een merk iets over de kwaliteit van een kledingstuk? En wanneer is het merk zelf belangrijker dan het kledingstuk.

Grote merken maken veel reclame en wanneer je veel reclame maakt, dan betaal je daar ook veel geld voor. Deze kosten worden doorberekend in de aanschafprijs van de kinderkleding die je koopt, dus uiteindelijk ben jij degene die meer betaald voor een kledingstuk dan eigenlijk nodig zou zijn.

Vaak zijn er alternatieven die net zo goed en veel goedkoper zijn. De kwaliteit van de kinderkleding is hetzelfde, het ziet er leuk uit, maar toch staat net dat ene merkje er niet op. Hoe gevoelig ben jij daarvoor? Maakt het jou niet uit, als je kind er maar leuk uitziet en kleding van goede kwaliteit draagt. Of vind jij dat merkje erop zo belangrijk dan je er €10 of €20 extra voor over hebt?

Een lastige keuze, omdat niet alleen ouders maar ook kinderen er vaak onderscheid in maken. Ook voor kinderen is dat merkje vaak van belang en is het een kwestie van erbij horen of niet. Een lastige keuze dus.

Door admin