Resultaten voor krijg de kleertjes

krijg de kleertjes
Krijg de Kleertjes Ecoweetjes Ecoweetjes.
Krijg de Kleertjes. Krijg de Kleertjes is ge-wel-dig! Ik ben natuurlijk een groot voorstander het doorgeven van kinderkleding en ik weet heel goed dat er niet altijd iemand is om de kleding aan door te geven. En daarom kun je kleding ruilen bij Krijg de Kleertjes.
Krijg de kleertjes! in Leidsche Rijn Leidsche-Rijn.
in Leidsche Rijn. Foto: Krijg de kleertjes. Wat doe je met de shirtjes waar je kind niet meer in past? Die ruil je! Al ruim 5000 ouders uit heel Nederland ruilen kinderspullen bij ruilpunten in hun buurt of via de website KrijgdeKleertjes.nl.
stadsbladutrecht.nl Krijg de Kleertjes!
krijg de kleertjes. Krijg de Kleertjes! di 14 nov 2017, 1342.: UTRECHT Donderdag 23 november is er een informatieavond over het opzetten van een Ruilpunt KrijgdeKleertjes in Lunetten. Iedere ouder herkent wel het probleem dat kinderen zo hard groeien dat hun kleding steeds maar weer te klein blijkt.
Krijg de Kleertjes, nieuw initiatief in De Glind deGLIND.
Krijg de Kleertjes, nieuw initiatief in De Glind. Is de kleding van jouw kinderen te klein geworden? Kom deze dan inruilen tegen een andere maat. Sinds kort is er in De Glind een ruilpunt van Krijgdekleertjes. Elke derde woensdag van de maand kun je jouw kinderkleding langsbrengen.
Krijgdekleertjes Krijg de Kleertjes Ruilpunt Elst Kidsproof Arnhem.
Bericht verzonden naar. Direct mailen naar Krijg de Kleertjes Ruilpunt Elst. ik geef Kidsproof toestemming om mijn gegevens te verwerken in overeenstemming met de privacyverklaring op deze website, dus alléén voor het doel waarvoor ik deze gegevens verstuur. Mail deze tip naar een vriendin.
Ruil makkelijk kleertjes en speelgoed KrijgdeKleertjes.
Ruil makkelijk kleertjes en speelgoed. Is je kind weer uit zijn shirtje gegroeid? Struikel je ook over het speelgoed? Tijd voor KrijgdeKleertjes! Doe ook mee en geef kleding en kinderspullen een tweede leven. Al ruim 5500 ouders doen mee! Hoe het werkt.: Word gratis lid. Geef: je biedt je eigen spullen aan per pakket. Krijg: je kiest voor maar 2 euro een pakket uit het hele aanbod. Ook voor grote-mensen-kleding, schoenen, uitzet, boeken en leuke dingetjes! Lees de nieuwsbrief.

Contacteer ons