Op zoek naar chiwawa zwart?

chiwawa zwart
Chihuahua hond Wikikids.
De honden werden goed verzorgd, ze hielden de vrouwtjes, de mannetjes werden meestal gecastreerd, ze werden vetgemest en verkocht op de hondenmarkten in de buurt, in bundeltjes bij soort bijeengebonden.Ze werden gebruikt voor rituele plechtigheden en ook wel gegeten op feesten. Sommige van deze honden waren xoloitzcuintli's, de Mexicaanse naakthond, andere werden omschreven als kleine honden, dit waren heel waarschijnlijk de voorouders van de chihuahua die we nu hebben. Chihuahua's' komen voor in alle mogelijke vachtkleuren. denk hierbij aan wit, zwart, bruin, grijs en roodbruin.
Merle-Gen bij Chihuahua's' Littlejewelschihuahuas.nl.
Het is een solide basis kleur meestal rood / bruin of zwart met lichter blauw / grijs of rode vlekken, die een gevlekte of gespikkelde ongelijk effect geeft. De meeste rassen die merle kleur hebben, hebben meestal ook witte markeringen zoals om de nek, onder de buik, enzovoort, en vaak tan punten meestal tussen de witte en de donkere delen van de vacht, die gescheiden zijn kleuren van de merle, sommige honden lijken volledig merled met geen enkel wit of bruin markering.
Puppyplaats.nl Chihuahua pups aangeboden.
Paris, deze naam hebben wij alvast gegeven is een heel mooi klein korthaar teefje, kleur tricolor wit, grijs zwart van kleur, geboren op 8-4-2018 Zij is een vrolijke, grappige dame en speelt de hele dag met haar zusjes Diva, Lulu, en haar broer choco reutje.
Chihuahua kennel Chickatjieka Lieve chihuahua honden foto's.'
Charming Eve Chicka Tjieka zwart langhaar. Jelly Yazmin Chicka Tjieka rood langhaar. Magnetic Isobell Chicka Tjieka creme korthaar. nestje van Chocolate Rose Chicka Tjieka x General Mc Neal Chicka Tjieka. op 9 weken oud. Ons mooie lieve Choco an Tan korthaar dekreutje. Brown Sugar Tiny Legend. Super blij met dit mooie ventje. Chihuahua Pension Chicka Tjieka Chihuahuas.
Chihuahua hond Wikipedia.
De langharige heeft een forse kraag rond de nek, en langharige oren. De chihuahua heeft in de winter een dikke vacht, en als het warmer wordt, verliest hij haar. De kleur van de vacht kan crème, zwart, oranje, lavendel, merle, mokka, chocola, smoke of graankleurig zijn, met of zonder donkere en witte aftekeningen.
Waar is onze Angel? Startpagina Facebook.
wit met bruine vlekken. Andere kenmerken van de hond? heeft zwart met bruine oren. En bruine vlekken op de rug. Is de hond gechipt? In welke plaats is de hond vermist. In welke straat of omgeving is de hond vermist?
Spoed Dierenkliniek den Heuvel.
Tijdens het wakker worden moet de teef in de gaten gehouden worden omdat de reactie op de pups soms niet te voorspellen is. Ieder jaar opnieuw worden wij in de dagelijkse praktijk geconfronteerd met een aantal gevallen van het maagdilatatie-torsie syndroom, of kortweg: de maagtorsie.
Algemene informatie over de Chihuahua. Leer je hond kennen.
Een vacht kan zeer veel kleuren hebben. Hieronder staan een paar kleuren die het meest voorkomen bij een Chihuahua.: Zwart en reebruin. Previous Chihuahua training en opvoeding. Next Wat zijn de kosten van een Chihuahua? Chihuahua kopen waar moet je op letten?
Premier Easy Walk Anti-trek Tuig Zwart.
Betrouwbaar sinds 1998. Premier Easy Walk Anti-trek Tuig Zwart productomschrijving. Het Easy Walk tuig is ontworpen om je hond zachte wijze te ontmoedigen om te trekken als deze aan de lijn loopt. Het is zo eenvoudig ndash: eenvoudig aan te passen, gemakkelijk te gebruiken.
Vind chihuahua zwart in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
chihuahua d5 waakbord mat zwart, waakborden. Nu ook gegraveerd xl formaat 30 x 21 cm wij graveren ieder waakbord op geborsteld rvs look alu 3 mm dik. Mat zwart of zilvergeen geprinte wappie kunststof borden die buiten, na 1 jaar al barsten of kromtrekken.
Chihuahua kleding en benodigdheden voor aantrekkelijke prijzen! De Chihuahua Shop nl.
Dual Doggie Duo Rollijn. Laat u twee Chihuahua tegelijk uit en loopt u te klungelen met twee rollijnen, of zoals ze vaak genoemd worden, twee flexis? Fietsmand Riet Zwart Kussen. Ook zit er een heerlijk zacht grijze kussentje in. Happy-House Mand Velours Roze.
Chihuahua Honden 2dehands.be.
Wij hebben nog super mooie kortharige en rijkkleurige teefjes en reutjes beschikbaar De pups groeien bij ons in de kamer, proper en goed gesoc. 14 april 2018 1028: Hamme. chihuahua reutje zwart mini. hallo ik ben jack een mini chihuahua reutje kortharig.

Contacteer ons